Nissebo

Glædelig 1. December 

Jeg plejer at have et stort nisselandskab her i december. Men jeg har også en skøn lille kat, som bliver Godzilla i mit fine nisselandskab. Af en eller anden grund er det altid hendes ynglings plads i december. Så det ligner altid Jerusalem ødelæggelse efter få timer. Så i år har jeg prøvet at lave det meget lille og i min mini bogreol. ( hun har dog allerede rykket sneen af så postkassen væltede.) for på dem måde at umuliggøre eventuelle sovepladser til katten. 

Jeg deler en kærlighedsgave til jer her, som ligger i bunden som sædvane. Resten af de fine mønster kommer i appen.  

Duttepia står igen bag indtegning af mønsterne og vil havde en skøn stund sammen, da vi opsatte og tog billeder. Det har været en skøn udnyttelse af vores forskellige kompentencer. Tøjet til tørresnoren har Duttepia lavet i mini, da det bare passede bedre. Og blev så smukt. Så det anbefaler jeg,du også gør. 

Jeg har lavet borde/bænkesætte på runde perleplader så det ligner små træstammer. Stolene er lavet af fire små runde der limes sammen med klar kontaktlim. Bordet er lavet af otte små og to store, som limes sammen.

Til tørresnoren fandt jeg små grene som jeg lavet til en T- form og sætte dem i ler. 

Kælken er lavet i 3D, en lille nem en af slagen. Du montere først de to små tvær brædder ( de små råhvide? Og så ligger du bare toppen på. Du kan montere den med en lille gransnor, så kælken kan trækkes. 

Juletræerne er også lavet i 3D, også en nem løsning alle kan være med på. Så lavede jeg en lille stjerneguirlande og flettede en mini stjerne til toppen. 

Så har jeg selvfølge bagt mini boller og plantet små stueplanter i fingerbøl, så der bliver rigtigt hyggeligt. 

Jeg håber, i alle er kommet godt ind i december. Og jeg glæder mig til at forkæle jer med både adventsgaver og den kommede app. 

Lille juletræ
Lysegrønt juletræ
Endnu et juletræ
3D kælk
Topplade
Bordben

Mange julehilsener 

Perlemama  

Skriv et svar