Julen er perlernes fest

Jeg har altid store drømme, om alt det jeg gerne vil nå. Men ofte er mit liv sådan at hver morgen må min energi afvejes. For overskud til mine børn og livet må jeg altid have. Så selvom det er lidt for sent, så skal i ikke snydes for en forsinket julegave. 

Så jeg har lavet disse små søde jule perler til jer. Hr og fru nissefar. Som glæder sig over at sneen er faldet og en stor fin snemand står i deres have. 

Jeg bruger altid perlerne som terapi, men det er selve stunden hvor jeg sidder med perlerne i hånden. Det ro som sænker sig i mit sind er en kæmpe gave, og jeg nyder at have fundet glæden ved at skabe nye sjove designs. 

Jeg håber i alle har haft en vidunderlig jul, med masser af skønne stunder med jeres nærmeste. Jeg har lige fået mine børn hjem fra juleminiferie, og glæder mig til at gå ind i det nye år sammen med dem og dyrene. 

Fru. Nissefar
Hr. Nissefar
Hr. Snemand

Jeg ville sætte stor pris på du ikke deler mine mønster i diverse perlegrupper.

Mange forsinkede julehilsner 

Perlemama 

2 Comments

Add Yours →

Skriv et svar