Nytårsperler 2020

Livet går ikke altid som man lige havde planlagt det. Den sidste uges tid har været en rutschebanetur af den anden verden. Alt var sat i stilling til nu kom appen. Men som det er nu engang imellem er med teknik, så er der desværre nogle sidste småting der driller. Og spørg mig ikke, dette er klart app-gutternes bord. 

Så nu tænkte jeg at lave jer nogle nye nytårsperler mens vi tålmodig venter. Jeg har lavet en lille bande raketter, som glæder sig til at skyde det nye år ind. De er alle lavet på de nye firkantede perleplader, som jeg desværre ikke må vise jer endnu. Men jeg elsker dem, det er en helt ny verden der åbner sig. Og de er meget praktiske at arbejde med hvis man er syg og vil sidde tilbagelænet i divaen. Men alt det, kommer der snart meget mere om. 

Lange
Lille
Tykke

I år har jeg valgt at lave 2020 da det, da bare kunne blive de sødeste perler, med jakkesæt og høj hat.

Mønsterne ligger som sædvane sidst i dette skriv og jeg ville sætte stor pris på du ikke deler mine mønster i diverse perlegrupper. 

Jeg glæder mig til at gå det nye år i møde, glæder mig til appen og alle hemmelighederne kommer ud og glæder mig til mange vidunderlige perlestunder med alle jer skønne perlefolk. 

2020

Jeg ønsker jer alle et lykkebringende nytår med masser skønne perletimer med jeres kære. Godt nytår og lad os så endelig komme ind i den nye perler ære i 2020. Og af hjertet tak for hver af en af jer, som har givet mig glæde og varme i hjertet dette år.

Mange kærlige kram

Perlemama ??

Skriv et svar