Beady er kommet ❤️

Hvilken rejse jeg har været på. 

Fra jeg får fire år siden, var presset helt i bund af et brutalt system, som i sin iver i at udvikle min arbejdsevne. Gjorde istedet et grundigt arbejde med at udvikle min panikangst. Og gennem deres mistillid og mangel på indsigt kun formåede, at retraumatisere mig og min svære ptsd tilstand. 

Så i ren desperation sagde jeg ja, til at medvirke i filmen lenaogalleosandre. Hvor jeg i den forbindelse mødte samfundstanken, som drømmer om at indføre borgerløn til syge mennesker i Danmark. Det muliggjorde jeg blev købt ud af systemet og får eksperimenterende borgerløn. Og nu kunne jeg med ro i sindet starte min længe ønskede blog. Så det gjorde jeg. Og på bloggen var tanken at jeg ville skrive om det der optog mit liv. Jeg har en lille underrubrik på bloggen som hedder perleterapi. Og med tiden og roen opdagede jeg min kreative side blomstrede. Og jeg opdagede hvilken ro perlerne kunne skabe hjemme i stuen. Dage med ptsd kan være mørke, nætterne tunge og humøret skal der tit arbejdes lidt for. Men jeg opdagede også hvilken glæde det fylder mig med når jeg har delt mine kreationer med jer. Så tak for jer. 

Perler på en ny møde

Da jeg så for to år siden, stod i en personlig krise. Så er mit sædvanlige våben at skrive. Men havde sådan lyst til at skrive en perlebog istedet. Så kunne jeg jo også udnytte perleterapien, der mit i min krise. Jeg ejer ikke selv en perlebog, men jeg syntes at der mangler en der dækker hele året. Fra Valentine til nytår og alt derimellem. Og så blev Perlemama langsomt født. 

Men så for 1 1/2 år siden, blev jeg kontaktet af nogle seje perleapp gutter. Som præstenterede mig for deres fede ideer og produkter. Jeg var meget begejstret og er helt sikkert på det bliver en spændende rejse. Jeg klarede dog i imellemtiden livet, en flytning tilbage til Nordjylland og prøvede at komme på benene igen. 

Beady startsæt med 8 plader

I sommerferien havde jeg lige fået indsendt min Perlebog til forlag. Men havde samtidig et møde med app-gutterne. Og der stod jeg pludselig med valget forlag eller app. Så takkede jeg, mig selv for ikke at havde lavet nogen forpligtelser endnu. Jeg blev sendt i tænkeboks, men jeg var ikke så meget i tvivl. Det må være appen som kunne bliver den sjoveste rejse. Og det der føltes helt rigtigt i maven. Så skrev en pæn mail til forlag og undskyldte ulejligheden. Og nu kunne et nyt og anderledes samarbejde begynde. Og Perlemama blev officielt født. Det er en kæmpe glæde endelig at kunne løfte sløret.

De nye Beady plader

Og nu er det endelig mig en stor glæde, at kunne præsentere den skønne Beady app. Gutterne har arbejde hårdt og længe på at udvikle, en helt ny måde at lave perler på. Der vil løbende blive lagt nye mønster op, og du vil altid kunne finde et bredt udvalgt af motiver til både drenge og piger. Så går jeg med hemmeligheder om at få udviklet nogle skønne voksen perler.

De har udviklet nogle nye og helt anderledes perleplader, det kræver nærmest et helt skriv for dem selv. Men jeg har lavet en lille film med Emil, da han med stor glæde pakkede vores første Beady sæt op. Den deler jeg så snart den er helt færdig. Men jeg er online på her, Instagram og facebook hvis i har det mindste sprøgsmål.

Jeg har lavet nogle gratis pige mønster, du kan finde i appen. Men i skulle da også lige have en lille ting her. Mønstrene finder du i bunden af bloggen som sædvane.  Lollypopperne finder du gratis i Beady. Jeg har valgt at lime en køleskabsmagnet på mine, så de kan pynte mit køleskab.

Lollypopperne

Så jeg har en lille vanilje ispige til jer, og hvis du downloader den gratis app. Så ved jeg du kan finde hende veninder gratis derinde. Så har jeg lavet en lige cup cafe til at holde hende ved selskab, nu hende veninder er i appen.

Så skynd jer ind i app store og download jeres helt egen version af Beady. Og hold øje med min Instagram, hvor jeg en af de kommende dage laver en Beady Give-away. Så har du muligheden for at vinde den ovenstående pakke. 

Håber alle er lige så begejstret som jeg er, og glæder mig til at høre hvad i syntes. 

Vanilje ispige
En lille cupcake pige

Jeg vil sætte stor pris på du ikke dele mine mønster i diverse perlegrupper. 

Mange spændte perlehilsner 

Perlemama

?Følg med på Instagram Www.instagram.com/perlemama 

?Følg med på facebook  https://www.facebook.com/Perlemama-103910327711496/

Skriv et svar