Kaffeskiltet og kærlighedJeg har pga. Min opvækst gennem årene oparbejdet en ukuelig trangt, til at kunne alt ting selv. Jeg har haft umådeligt svært ved at række hånden frem, og bede efter hjælp. Men nu kan jeg. ❤️

Så sidder her i bussen på vej mod ferie og ro med mine skønne børn. Så kan jeg lige lavet et lille kærlighedsskriv.

Det tog mig mange år at lære, prøve at stole på andre mennesker, er til at regne med. Stole på at verden er venlig.

Det startede egentlig, da jeg var aller sygeste. Dengang mine psykologer ihærdigt kæmpede for at, vise/lære mig at tro på min omverden var et sikkert sted. 

Samtidig mødte jeg, en skøn kvinde,som var i lære som frisør. Jeg blev hendes faste model, så det blev til mange lange samtaler. Hende verdens billede, var meget mere postivt end mit. Og en barsk jul for 5-6 år siden, satte hun sig for at søge julehjælp for mig. 

Fra den jul af, har jeg øvet mig i at række hånden ud. Hvis det er nødvendigt. For jeg tror nu på, at verden er venlig. Og jeg holder selv meget af at hjælpe. Især at lave en perle kærlighedsgave for at vise min taknemlighed. 

Og derudfra springer mit kaffe billede her. Dette er lavet til en skøn kvinde, jeg har mødt efter vores ankomst til Nordjylland. Hun er en herlig ældre dame, som har kendt min egen mormor. Hvilket er lidt morsomt. Hun kigge tit forbi med lidt mad og blomster til min nye lidt triste have. Så hun måtte have et smukt billede. 

Jeg har valgt at bruge nogle dejlige brune perler fra Nabbi. Jeg er helt pjattet med deres forskellige brune, creme og råhvide nuancer. Men som sædvane synes jeg du skal vælge nøjagtigt de farver du elsker.  

Mønsteret ligger i bunden af mit skriv som sædvane. Jeg vil sætte stor på pris på, hvis du ikke deler mine mønster i diverse perlegrupper. 

Håber alle har en masse skønne mennesker omkring jer. 

Perlemama og banden er på vej i sommerhus, vi skal op til vores skønne bonusfamilie. Så Finn er pakket og nyder busturen. 

Mange sommerhilser 

PerleMama 

#perlemama #perleterapi #kærlighedgaver #kaffeskilt