Spøgelses navneskilt

Det lille søde spøgelse ??

Når man som jeg har ptsd, angst og er alene mor, så kan en børnefødselsdag være en uoverskuelig opgave. Derfor gør jeg ofte det, at jeg forbedrer mig i meget god tid. Og meget gerne med nogle perler flettet ind. For det er både pynt og terapi på en og samme gang ?

Og så finder jeg det meget vigtigt, at involvere børnene i planlægning af sådan en fest. Og jeg synes det er sådan en god læringsstund, når fx som denne gang at min søn skal dække bord og sætte navneskilte på. På den måde lære de skønne at se deres venner og opdage hvem der svinger godt med hvem. Og så har vi nogle skønne samtaler om vennernes forskelligheder. Og så prøver han at få sat vennerne sammen, så de rigtigt kan hygge sig med netop deres bedste ven. 

Derudover så elsker mine stadig at lave lidt perler, hvis de har en mening. Mine er 10 og 11 år, og et fint navneskilt giver mening. Så fik skøn hjælp af min dejlige dreng. Og drengene var stadig ikke blevet for store til at blive glade for at få et selvlysende spøgelse med hjem. Det ville langt de fleste. Og vi fik rigtigt siddet i mørke på badeværelset og set dem lyse på. Så sejt syntes de skønne 10-årige drenge. 

Spøgelsesnavneskiltet er lavet på en alm firkantet plade, jeg valgte sort og blå selvlysende perler til spøgelses og prikker. Mønstret ligger i bunden af bloggen som sædvane. 

Nu vil perlemama smide sig på divaen og nyde min skønne søn havde en super fest. 

Vi er vist ved at være landet så smukt i den nordjyske muld. God weekend til alle skønne perlefolk 

Uhyggelige hilsner 

Perlemama ???

Skriv et svar