Fastelavn

Denne bogskrivningsproces har været det fedeste. Oplevelsen af ikke at stå alene. Nogle at dele de gode og dårlige dage med. En af mine skønne perlefølger har udviklet denne smukke fastelavnstønde. Og den fik jeg tilsendt.? Den er så smuk og fin, at vi blev enig om, den skulle nå at komme med i bogen.? Så her er Maiken Sanbergs smukke fastelavns kreation. Min er lavet inden de nye hama farver kom frem. Så som sædvane anbefaler jeg, du laver dem i de faver du drømmer om.

Gode fif og trick: Fastelavnstønden er lavet på fire kvadratiske perleplader, der er klikket sammen.

Du skal bruge:

En pose sorte perler

En pose råhvide perler

En pose grå perler

Så den skal bruge som pynt anbefaler jeg, du stryger den på begge sider. For at få større stabilitet.  

Jeg har lavet en lille kat som jeg har monteret med klar kontaktlim. Jeg har ligeledes monteret små sløjfter på. Du kan pynte din lige som du lyster, små guirlader ville også være super sødt. Mønsterne finder du som sædvane i bunden af mit skriv.

Sort kat
Fastelavnstønde

Jeg vil sætte store pris på, du ikke deler mine mønster direkte i diverse perlegrupper. Og deler du dine færdige kreationer så gør det endelig efter de er strøget. Følg med hos perlemama på Instagram og facebook, hvor nyheder deles.

Mange fastelavns hilsener fra

Perlemama og Maiken Sanberg Jørgensen

Skriv et svar