Påskejagt

 Sikke nogle uger vi alle oplever for tiden. Coronavirus er over os allesammen.

Forsamlingsfriheden og vores shoppingsmønster er blevet indskrænket gevaldigt. Jeg har tilbragt alle mine vågne timer på at overvåge mit tv. Og må desværre nu erkende at min helbredsangst, nu har fundet uanede nye højder. Bekymringstankerne går helt nye og uhyggelige veje. Alt de nye hensyn man skal til at tage.

Påskekurv

Men nu må jeg drukne dem med en lille hyggeblog til jer som lovet. Så jeg har lavet en påskehare og en lille påskekurv som kan pynte fint info haven. Mønsterne finder du, som sædvane i bunden af dette skriv. Og jeg vil sætte stor pris på du ikke deler mine mønster i diverse perlegrupper.

Jeg anbefaler du vælger de farver og perler som du lige har hjemme eller dem du syntes er perfekte.

Heldigvis kan vi stadig perlehygge en helt masse derhjemme. Så på den måde kan en frivillige hjemme karantæne også bruges. Jeg håber i alle klare jer godt gennem denne mørke tid og passer godt på jer selv og jeres kære.

Påskehare
Påskekurv

Mange påskekram fra Perlemama

Skriv et svar