Den svære Coronatid

En kærlighedsdille løber gennem hele verden, og den er også nået til lille Danmark. For at skabe glæde og sammenhold blandt befolkninger. Dillen går ud på man sætter små fine bamser i sit vindue. På den måde, kan børnefamilierne tage en gå tur rundt i sit boligområde. Og tælle alle de fine bamser de møder på deres vej. 

Jeg har valgt at sætte min lovebamse i vinduet, og jeg har allerede hørt de første glade stemmer gennem vinduet. Jeg har taget et lille budskab til Ham, så kan han S-tog sende power og varme til alle mennesker og biler, der køre forbi på min trafikerede vej. Jeg glæder mig til at kunne sprede lidt power og glæde på min vej. Har et trafikkryds lidt længere nede, så der holder tit biler i kø derude. 

I denne Coronatid, hvor uforudsigelige og social distancering er en stor del af vores nye hverdag. Så tænker jeg at vi også skulle fylde vores vinduer med en lille sød lovebamse. Mønsterne finder du som sædvane i bunden af dette skriv. 

Lovebamse er lavet på 4 perleplader som er sat sammen. Jeg syntes du skal lave ham i de farver du drømmer om. Ellers spørg til farvekoder. 

Love Bamse

#stay skiltet er lavet på 2 vandrette perleplader. Jeg har valgt at lave tekst og omridset i sort. 

Skilt

Jeg sætter stor pris på du ikke deler mine mønster i diverse perlegrupper. Du kan følge med på Instagram og facebook, hvor mine nyeste design ligges på. 

Jeg håber i alle klare jer gennem denne krisetid, uden at den må få alvorlige konsekvenser for netop jeres familie. Jeg ønsker jer alle power og varme, og perlerne må vi heldigvis stadig lave. 

Så hjælp mig sprede endnu mere glæde rundt om i alle jeres små vinduer. ❤️

Mange kram og tanker 

Perlemama ?

Skriv et svar