1000 skønne perlefølger ?

Det skal ihvertfald fejres, der er sket meget i den sidste tid. Mine mønster kom i beady appen, jeg har begyndt et hyggesamarbejde med Perletosserne, som er en skøn perlegruppe på Facebook hos @perletosserne – en regnbue af farver med artkal & hama. Eller på deres hjemmeside www.perlemoenstre.dk

Jeg har næsten fået færdiggjort PerleBogen. Som jeg har besluttet mig for i denne coronatid, at den måtte blive til virkelighed. Den har været på et par omveje, så nu må jeg se den som bog. Både fordi jeg bare ikke kan lade være, og så havde jeg seriøst brug for at drukne mine katastrofe tanker. De har nemlig raser vildt i denne sindsyge periode. Så håber ikke der går mange uger før, jeg får muligheden for at vise jer. Hvad jeg har arbejdet på de sidste par år. Jeg kan slet ikke vente og det har virket efter hensigten. Jeg har lige gjort den 100 % bedre. Tilføjet et helt ekstra kapitel, nemlig mærkedage. For der mangler vi virkeligt nogle nye perler. Så er der kommet lidt ekstra mønster i de andre kapitler. Så håber jeg at, jeg har skrevet netop den perlebog, som der mangler på marked. Men alt det vender jeg tilbage til. ❤️

Jeg finder altid min inspiration i hvad jeg ser rundt omkring, og jeg har altid mit øje rettet mod en ung tegner Kristina Jakobsen, som laver de fedeste digitale tegninger. Hun har tegnet denne skønne enhjerringen, som jeg har fået lov at lave til en kærlighedsperle til jer. Mønster ligger som sædvane i bunden at dette skriv.

? Jeg vil opfordre jer til at tjekke hende ud på.

?Instagram.com/khj_arts_and_design og Facebook @KHJ arts & design, hvor hun deler sine smukke ting. 

Da jeg så, denne skønne enhjørning drømte og ønskede jeg, mig væk til et magisk sted, hvor ro og fred hersker. Så denne måtte laves og deles med jer. Da jeg lavede den, var det med taknemlighed for perler og for alle jer. Der er med på min rejse gennem psykens mørke, kun bevæbnet med perler og nu en mindre hær af skønne perlefolk. Så tak for jer, hver og en. ❤️Jeg ønsker, at i alle kommer godt gennem denne mørke tid. Og håber enhjørning vil bringe magi til jeres liv. 

Den magiske enhjørning.

Jeg vil sætte pris på, du ikke deler mine mønster i diverse perlegrupper. 

Du kan følge mit daglige arbejde på Facebook og Instagram hos Perlemama.

Mange forårskram 

Perlemama 

Skriv et svar