PerleBogen er sendt til trykken.

Glædelig mors dag til alle skønne mødre derude. Jeg har min 13. af slagsen, og er blevet vækket med morgen sang og kaffe på sengen. Ungerne ved efterhånden at morgenmad til mama er spildte kræfter. Så i år sagde de at de ville lave aftensmad idag. Så det glæder jeg mig til.

Her er mit bud på mors dag, jeg har som altid valgt de farver som tiltaler mig. Husk at sende en tanke til din mor idag. Min mor er på plejehjem med Alzheimer, så dette år med Corona vil hun kun være i min tanke. 

Mors dag

Men fordi det er mors dag så skulle i da også have en lille kærlighedsgave. Så jeg har lavet en Mors dags perle og selvfølgelige også en til far. Mønstret til mors ligger i bunden af dette skriv, den er fra min kommende Perlebog som i skrivende stund er på vej mod trykken til gennemlæsning og godkendelse. Så det bliver nogle nervepirrende dage jeg går i møde. 

PerleBogen bankede for alvor på da Danmark lukkede ned, min helbredsangst stak helt af. I helt nye og uanede højder. Min almindelige behandling lukkede også ned, og livet med to skolebørn hjemme gik igang. Så jeg måtte gøre noget drastisk for at balancere min psyke. Så DuttePia og jeg kastede os over bogen, nu med nye øjne. Så jeg har lavet et helt kapitel mere, jeg synes at vi manglede Mærkedage. Så der har jeg lavet en perle til hver markering op gennem livet. Fra nyfødt baby til Guldbryllup. Det kan godt være Danmark klarede Corona på den grønne kurve. Men vores læringskurve i denne sidste del af processen, hvor vi har arbejdet i InDesign. Der har vi klart været på den røde stejle kurve. Men nu har vi knækket koden. Så jeg glæder mig til at komme igang med den næste. 

Perlemama nyder en forårsdag.

Så hold øje med min Instagram eller facebookside i den kommende tid. Jeg vil lave en give-away når jeg får bogen i hænde. Det glæder jeg mig meget til, men jeg vender frygteligt tilbage. 

#1. Mom

Når bogen kommer kan den i første omgang købes hos Perlemama, men alle nærmere detaljer kommer snarest.

Mange forventningsfulde perlehilsner

Perlemama