Halloween

Så kan jeg altså ikke vente længere på de problemer med mønstreappen løses. Så nu har jeg valgt at dele mønsterne som de ser ud, så bær over med udtrykket, er lidt anderledes denne gang. Så håber vi problemerne løses snart. 

Men tilbage til jer, for jeg ved, jeg har forsømt bloggen lidt her hen over sommeren. Men jeg har simpelhen haft så travlt med udgivelsen af PerleBogen. Og derudover har jeg fået færdiggjort Stjernetegn By Perlemama, som udkommer her den 2. Oktober. Det glæder jeg mig meget til. Det er en perlebog for den lidt mere garvede perlelægger. Store og farverige motiver, hvor du får perleværdi for alle pengene. Jeg er meget spændt, på at hører hvad i syntes. 

Så mens vi venter, skal i selfølgelig have en lille kærlighedsgave. Jeg deler mine græskar og manden med leen, længere nede i dette skriv. Jeg laver altid øjne i selvlysende perler, jeg synes det giver en sjov effekt i den mørke tid vi går imod. Grundet alle vores mønster problemer så kommer flagermusene ikke med i denne omgang. Da vi allerede er i fuld gang med at lave jeres advendtskalender.  

Jeg har sat mine op på mit rækværk ud til hovedvejen, så håber jeg bilernes lygter kan “lade dem op”. Så de kan sprede lidt glæde for de forbipasserende. 

En græskarbunke, 14 perleplader

Jeg ønsker jer alle et skønt efterår, hvor vejret rigtigt appellerede til indendørs hygge med perlerne. 

Manden med Leen, 12 perleplader

Mønsterne er som sædvane tegnet ind af den skønne Duttepia, som altid gør et smukt stykke arbejde med at følge med min perleregn.

Mange uhyggelige hilsner 

Perlemama ❤️