1. Fødselsdag på bloggen

“Idag er det bloggens fødselsdag hurra hurra hurra..”

I anledningen af bloggen 1 års fødselsdag, så skal i dag have en kærlighedsgave. For i er blevet sådan en vigtigt dele af livet i min lille hule.

Hvis i vidste hvilken glæde det bringer mig, at kunne dele mine kreationer på en mørk dag. At kunne dele min passion og kreationer, kan ofte vende en sort dag til en lys og venlig en af slagsen.

Så nu har jeg lavet disse søde søvnige katte til jer, for at løfte sløret for hvilken bog som jeg arbejde på. Mønstrene ligger som sædvane længere nede i skrivet. Nemlig en tyk bog fyldt med mønstre lækre danske dyr. Jeg vil komme igennem en masse forskellige racer. Både kæledyr og skønne dyr fra gården.

Far mis
Mor mis
Pige mis
Drenge mis

Jeg glæder mig til bogudgivelse den 2. Oktober, så det bliver så spændende. Det bliver en bog med store mønsterne på 12 perlerplader. Derudover masser af info om dit og familiens kendetegn i følge astrologien. Jeg har lavet mindre symboler til hvert stjernetegn, så du har mulighed for at lave en navne/powertavle til dine kære.

Mange fødselsdag hilsner

Perlemama