Juleperler

Så er der to måneder til juleaften, sikke tiden går. Jeg blev voldsomt misundelig på alle se skønne julemotiver, som jeg ser alle vegne allerede. Så jeg måtte da også lige lave et par kærlighedsgaver til jer.

Så jeg har lavet nissefar og nissemor til jer, jeg bruger som sædvane flere forskellige mærker af perler. Så det er en skøn blandning af flere, så opfordre som jeg plejer til at du bruger de perler du har og de farver du elsker. Det er jo det fedeste ved at være kreativ.

Mønstrene er igen duttet af min skønne Duttepia, som har haft super travlt med at tegne dem ind.

Jeg har glædet mig rigtigt meget til at dele dem med jer, og bliver altid så glad når jeg får tilsendt jeres smukke kreationer. Jeg er lige ved at ligge sidste hånd på min adventskalender, som er blevet en kærkommen tradition. Hold øje på bloggen midt i november, hvor jeg ligger et lille hint ud om hvad den handler om i år. En lille gætteleg er altid hyggeligt.

Juletræ 20 plader

Her skal du være opmærksom på at der ligger mange grønne, så holdt tungen lige i munden.

Skilt 4 plader

Nissefar og nissemor vil også være med, hun er lige en smule mindre end ham. Du kan vælge at undvære hendes bare fødder hvis du syntes. Jeg elsker jo bare skæve og anderledes perler. Så jeg syntes hun var sjovest med bare fødder.

Nissefar 12 plader

Og sidst men ikke mindst.

Nissemor 9 plader

Jeg håber i alle kommer godt gennem denne mærkelige Coronatid, om ikke andet så kan man da drukne sine bekymringer med store juleperler.

Mange tidlige julekram

Perlemama

2 Comments