Den søde juletid

Nu er det 3. År, jeg laver adventskalender til jer på bloggen. Så nu kan det vist godt kaldes en fast tradition. En ønske jeg, havde om at vise min taknemlighed for jer skønne perlefolk. Som hver dag bidrager til at skabe leg, fællesskab og varme i mit lille perlehjerte.

Og i år oplever jeg pga. denne ulykkelige Corona situation, en stor splittelse i folk. Nu anbefales der efter min mening, umulige tiltage omkring fx. Vores juletraditioner. Vi skal helst ikke være hele familien samlet, helst ikke holde i hånd mens vi danser, helst ikke synge julesalmerne, men nynne dem. Så derfor denne adventskalender. Jeg vil ønske at i alle holder hård fast på vores tradition. Det er så vigtigt ikke lade sig styre af en angst for Corona, som gør at vi glemmer os selv og hinanden. Corona er slet ikke så farlig, som der siges fra toppen og i den mainstream presse. Vi har faktisk underdødlighed i rigtigt mange lande, også Sverige. Husk at bevare jeres kritiske hjerne og lad jer ikke styre af frygt for en gammelkendt sygdom. Vi har jo heroppe i Nordjylland, oplevet at være lukket ned i ugervis. Og på trods af hele regionen er blevet massetestet og smittetallet er lavt, så bliver vi ikke lukket op. Jeg syntes der er så mange ting der ikke giver mening mere, syntes du ikke?

Så nok om Corona og frygt for det ukendte, og tilbage til taknemligheden, varmen og kærligheden. Jeg deler idag, her en uge inden 1. Søndag i advent, en lille ledetråd eller skulle man sige en lille ledestjerne. Så kan du måske gætte, hvad jeg har i ærmet til jer.? ?

Mønstret er igen og som sædvane duttet ind af min skønne Duttepia. Hun er sådan en flittige og dygtige mus, som kan dutte selv de sværest kreationer ind. Jeg opfordre igen til at lade den kreative proces, flyde og vælge nøjagtigt de perler du drømmer om. Jeg har brug fem forskellige gule og den ene var selvlysende. Mønstret fylder 9 perleplader.

Ledestjerne 9 plader

Jeg ønsker jer alle en skøn søndag, jeg håber i er sammen med nogle skønne mennesker. Jeg vil pynte op til jul sammen med mine skønne børn.

Mange Perlekram

Perlemama