Glædelig jul

“De skyndte sig derhen og fandt Maria og Josef sammen med barnet, som lå i krybben. Da de havde set det, fortalte de, hvad der var blevet sagt til dem om dette barn, og alle, der hørte det, undrede sig over, hvad hyrderne fortalte dem; men Maria gemte alle disse ord i sit hjerte og grundede over dem.

Så vendte hyrderne tilbage og priste og lovede Gud for alt, hvad de havde hørt og set, sådan som det var blevet sagt til dem. Da otte dage var gået, og han skulle omskæres, fik han navnet Jesus, som han var blevet kaldt af englen, før han blev undfanget i moders liv.”

Jeg har prøvet at tage billeder i min kaninfold, så Bøffen var lidt overrasket over hvem der pludselig flyttede ind.

Så når der sker noget spændende i haven, da er Mutten klar på pletten. Heldigvis sov vores gamle Finn fra det hele. Ellers havde billedet nok ikke lykkes. Han bliver altid så begejstret når han ser kaninen.

Glædelig jul allesammen, Duttepia og jeg takker af for et skønt år i perlemønsternes tegn. Det har været et vildt år med to nye PerleBogen, en masse nye kreationer, er ved at blive duttet ind. Så jeg sender hende den største kærlighedstorm fra Nordjylland. Vi glæder os til en masse nye spændende ting i det nye år.

Det lille Jesus barn er lavet på 6 perleplader, jeg ønsker, du bruger de farverne som du har og elsker. På den måde sættes kreativitet ind, og den kreative proces for plads. ❤️

Jesusbarnet 6 perlerplader.

Vi ønsker jer alle en skøn jul i selskab med alle dem du holder af, jeg ønsker at julefreden må sænke sig. Vi har vist alle brug for en lille break fra dette Coronacirkus.

Mange perlekram

Perlemama og Duttepia