Godt nytår

Så ankom året bedste dag, jeg elsker nytår. Dagen hvor man kan ligge alt det gamle og grimme der er sket bag sig. Dagen hvor lyset og håbet regere selv hos en kvinde, med hoved fyldt af katastrofetanker og perler. 😂🤗 Dagen hvor drømme om det kommende år får lov at blomster. Jeg skal holde nytår med mine kære skønne og gode folk. Dagen skal stå på madlavning og oppyntning.

Jeg måtte lige have en lille perlestund, og vi var så heldige at den gode Duttepia, havde tid til at tegne denne impulsive nytårsperle ind. Den er lavet på 9 perleplader. Den yderste kant på toppen og på siderne af uret er lavet i guld. Men brug de farver du elsker og lad kreativitet flyde.

Vi hos perlemama ønsker jer alle et godt nytår, takker pænt for det spænende år der er gået. Med hele to nye bøger og vi er godt igang med at færdiggøre den næste bog. Som bliver den store kæledyrsbog med masser perlermønstre af alverdens kæledyr. Så glæd jer til foråret hvor Kæledyr By Perlemama kommer på gaden.

Mange Nytårskram

Perlemama